Vrtić „Naša radost“ organizovao prvoaprilski maskenbal

BUJANOVAC, 31. april 2017. – Bujanovačka Predškolska ustanova „Naša radost“ povodom 1. aprila, Međunarodnog dana šale, organizovala tradicionalni maskenbal, u kome su učestvovali mališani i njihove vaspitačice.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maskenbalska povorka krenula je iz matične ustanove u Bujanovcu, kao i iz područnih odeljenja ove ustanove prema bujanovačkom Karađorđevom trgu, ispred Doma kulture „Vuk Karadžić“, gde su ih dočekali njihovi najbliži, komšije, sugrađani…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U kostimiranom, šarolikom društvu razni poznati likovi glavnih junaka iz narodnih bajki, crtanih i drugih filmova, javnog života…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sedmogodišnji Bogdan Zafirović danas je nastupao u liku Čarlija Čaplina, godinu dana mlađa Gabrijela Mladenović sjala je kao Sunce, petogodišnja Sofija Arsić brazilska igračica, njena vršnjakinja Iva Dobardžijev bila je Kleopatra. Sa njima u društvu je i vaspitačica-saradnica Dragana Davidović, Mina Maus.

Iz ove zanimljive družine, naravno, ne izdvaja se ni Nevena Janjić, vaspitačica pripremne predškolske grupe u Rakovcu.

– Za ovaj dan smo se pripremali zajedno sa roditeljima dece. S obzirom da je naša grupa na terenu pri osnovnoj školi, mi smo jutros, pre polaska za Bujanovac, prvo posetili đake od prvog do četvrtog razreda rakovačkog područnog odeljenja OŠ „B.Radičević“, sa kojima smo uz šaljive priče obeležili sutrašnji 1. april – kaže vaspitačica Nevena.

U tradicionalnom maskenbalu učestvovali su mališani PU „Naša radost“ stariji od tri godine.




One thought on “Vrtić „Naša radost“ organizovao prvoaprilski maskenbal

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *