Otvoreno svih 56 izbornih mesta, slaba izlaznost za sada

BUJANOVAC, 2. april 2017.- U opštini Bujanovac otvoreno je svih 56 biračkih mesta. U Radnom telu RIK za bujanovačku opštinu kažu da su, izuzev biračkog mesta br. 3 u Velikom Trnovcu, koje je otvoreno sa malim zakašnjenjem, sva ostala otvorena tačno u 7 časova.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glasanje bez problema: Haliti

– Javljeno nam je da lokal u Velikom Trnovcu, u kome se nalazi biračko mesto br.3. nije otvoren. Reagovali smo odmah, tako da se kasnilo sa otvaranjem petnaestak minuta. Razlog kašnjenja je taj što vlasnik pomenutog objekta nije mogao da dođe na vreme zbog telesne povrede – rekao je „Bujanovačkim“ Fadil Aliti, koordinator radnog tela RIK, uz napomenu da za sada nema problema i nepravilnosti na biralištima u opštini Bujanovac.

Na biračkom mestu br. 52 u holu Dima kulture „Vuk Karadžić“ u prvom satu glasanja, svoje biračko pravo iskoristilo je dvadesetak, od ukupno upisana 893 građanina.

Na susednom mestu, br. 52. u maloj sali ove ustanove, glasalo je desetak birača više.

Predsednici biračkih odbora na ovim mestima Dejan Menković i Jovana Antić predviđaju da će najveća izlaznost biti u popodnevnim satima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slaba izlaznost: Antić

U birački spisak opštine Bujanovac ukupno je upisano 42.090 građana. Oni će do 20 časova moći da se opredele za jednog od 11 kandidata za predsednika Republike Srbije.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *