fbpx

Lepotica i zver u 3D formatu u utorak u bioskopu

BUJANOVAC, 20. april 2017. – Ljubitelji fimske umetnosti u Bujanovcu  imaće priliku da 25. aprila ove godine uživaju u dva fimska  ostvarenja u 3 D projekciji.

U bioskopskoj sali bujanovačkog Doma kulture „Vuk Karadžić“ najpre će biti prikazan legendarni  crtać “Štrumpfovi”.

bioskop

Prvo prikazivanje  počeće  u 16, a drugo u 18 časova. Dva sata kasnije publika će na bioskopskom platnu, takođe u 3 D projekciji,  moći da odgleda filmski hit “Lepotica i zver”.

Cena ulaznice je uobičajena, 250 dinara.

Ovo će biti peti film koji je od početka 2017. godine projektovan u bujanovačkom bioskopu, što potvrđuje prošlogodišnji trend povećanja broja filmskih projekcija.

Prema podacima Doma kulture “Vuk Karadžić” tokom 2016. godine na velikom platnu ove javne ustanove  prikazano je 19 filmova sa 25 projekcija. U poređenju sa prethodnim godinama, kada bioskop “skoro i nije radio” , evidentno je da se  gledaoci  ponovo vraćaju u bioskopske sale.
2 thoughts on “Lepotica i zver u 3D formatu u utorak u bioskopu

  1. MARINKO

    Mora se pohvaliti nesto sto dugo vremena nije bilo u Bujanovcu. Bioskop opet radi ! Za Bujanovacku zabokrecinu to jeste vest. U repertoar se ne treba mesati jer su ukusi razliciti. U ovom tekstu fali samo kolika je poseta po projekciji ali da ne sitnicarimo. Da bi se poseta poboljsala predlazem neke ideje. Trebalo bi sto vise ukljuciti u repertoar Indijske filmove jer bi Romi znali to da cene. Takodje bi trebalo da se uvrste i neke projekcije za migrante koji su samci i koje nam je Ministar Vulin velikodusno isporucio iz Sida gde su bili nasilni. Njima treba da pustaju slobodnije filmove za opustanje kako bi bili manje nervozni a karte ce da plati Angela Merkel licno kao zahvalnost sto ih ukljucujemo u drustvo. Takvi filmovi se lako nabavljaju. Nikako ne pustati partizanske filmove jer mozda se neko uvredi zato sto ce se svi podsetiti ko je bio fasista a ko oslobodilac. Neko ce se prisetiti istorije oslobadjanja Bujanovca. Od koga je Bujanovac oslobadjan to vise nije vazno pa zbog toga se i ne slavi vise dan oslobodjenja. Obavezno ukljuciti i Cak Norisa jer bi bio pravo nadahnuce za mlade ali i starije. Za Brus Lija da ne govorimo. Publika se nadam se ponasa normalno. Gricka semenke, lepi zvake za sedista, sedi na tri stolice ispruzenih nogu i pri izlasku nesto slomi ili pocepa sediste. Nije valjda da toga vise nema ?! Dezinfekcija se, verujem sprovodi posle svake projekcije. Nema sta ljudi, napred svi u bioskop.

    Reply
  2. JUŽNA PRUGA

    Posle ove projekcije sledi projekcija Ledenog doba FOREVER u 6d projekciji. Svi gledaoci će moći potpuno realno da ga prihvate, da ga prime i da ga nikadl ne zaborave. Ko preživi uzbuđenja ledenog doba imaće šta da priča ako budu imali sreće da se dočepaju Nojeve barke koja se zove zemlja Srbija

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.