KMF BSK: Vicešampioni Mini-maksi lige

BUJANOVAC, 24.april 2017. – Mladi igrači bujanovačkog Kluba malog fudbala BSK, rođeni 2006. godine, postali su vicešampioni mini-maksi lige u takmičarskoj 2016./17. sezoni.

Po rečima predsednika kluba Slaviše Jovića, ovaj mlađani multietnički sastav je na pravom putu da nasledi starije klupske kolege koji su trenutno u vrhu tabele Druge lige Regiona istočne Srbije.

-Za šest godina rada klub je postao jedan od najvećih na jugu Srbije. Nastojimo da stvaramo generacije budućih fudbalera. Bez obzira na to da li će se oni kasnije opredeliti za mali ili veliki fudbal svoj deci su otvorena vrata SC “Mladost” u Bujanovcu za bavljenje ovim sportom – poručuje Jović.

Na fotografiji su  osvajači ovogodišnjeg drugog mesta. Pored trenera  Nenada Petkovića, to su: Uroš Đorđević, Mateja Jović, Elmedin Cuni, Jovan Menković,  Mateja Jovanović, Nikola Jovanović, Nemanja Mladenović, Dimitrije Janjić, Samuel Cuni, Denis Ismaili i Dimitrije Tomić. Nedostaju još Kevin Cuni i Erol Diljaj i trener Miloš Dimitrijević.

Ovogodišnju takmičarsku mini-maksi FUTSAL sezonu uspešno je okončala  i generacija KMF BSK, rođena 2005. godine, osvojivši treće mesto.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *