Srbi u Bujanovcu: Sve je idila

BUJANOVAC, 3. maj 2917. – Bezbednosna situacija i međunacionalni odnosi u opštini Bujanovac su stabilni.

Uznemirenja među lokalnim stanovništvom nema.

Ovo je zajednički zaključak sastanka lidera lokalnih Srba i Zorana Stankovića, predsednika Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Buajnovac, Preševo i Medveđa, održanog danas u Bujanovcu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bezbedno

– Po svim pitanjima smo imali istovetan zaključak. Zajedničkim aktivnostima prvenstveno treba da se obezbede nova radna mesta koja su uslov življenja i opstanka na ovim prostorima.

Samo zajedničkim aktivnostima i zajedničkim stavovima možemo doći do opšteg boljitka – rezimirao je Stanković rezultate današnjih razgovora.

On je, u izjavi medijima, podsetio da je tom prilikom izražena potreba za redovnim održavanjem ovakvih sastanaka. Sastanku sa predsednikom Koordinacionog tela prisustvovali su Stojanča Arsić, Nenad Mitrović, Boban Pavlović, Trajko Trajković, Jovica Stojmenović, Božidar Anđelković i Nenad Tasić.

Pre sastanka u Buajnovcu Stanković je u Preševu razgovarao sa Arditom Sinani, predsednicom ove opštine. Za sutra su najavljeni susreti sa predsednicima opština Bujanovaxc I Medveđa, Šaipom Kamberijem i Nebojšom Arsićem.




One thought on “Srbi u Bujanovcu: Sve je idila

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *