Uhapšen taksista koji je vozio dvostrukog ubicu

Bujanovac, 5. maj 2017.- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju doneli su rešenje o zadržavanju S. C. (1992), zbog postojanja osnova sumnje da je u svom taksiju vozio muškarca za koga se sumnja da je juče na putu Bujanovac – Končulj, kod sela Turija, iz vatrenog oružja ubio dve žene, stare 44 i 21 godinu.

Tom prilikom povređeno je jednogodišnje dete, kome je lekarska pomoć ukazana u Zdravstvenom centru u Vranju odakle je prebačeno u Klinički centar u Nišu.

S. C. se tereti da je osumnjičenog prvo odvezao do mesta zločina, a potom po njegovom naređenju zaustavio automobil u kome su se nalazile žene i dete.

Nakon izvršenja krivičnog dela, S. C. je osumnjičenog odvezao do Bujanovca i tu ga ostavio, a događaj nije odmah prijavio policiji.

Policija je identifikovala muškarca osumnjičenog za teško ubistvo i intenzivno traga za njim.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, S. C. je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *