Preminuo Goran Vladković, vlasnik OK Radija

Bujanovac, Vranje, 14. maj 2017. – U nedelju 14. maja 2017. godine u Beogradu je u 53. godiqni života preminuo Goran Vladković, vlasnik i glavni i odgovorni urednik OK Radija.

Vladković je rođen u Vranju, 1964. godine, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju.

Mašinski fakultet završio je u Nišu.

Poslovnu karijeru počeo je kao inženjer u „Alfi“, a od 1994. godine bavi se privatnim biznisom.

Pored poslovnog segmenta svog delovanja, Goran Vladković bio je i član ANEM-a, NUNS-a i drugih profesionalnih medijskih organizacija.

U vlasništvo OK Radija Vladković je ušao posle rata, na Vidovdan 1999. godine i od male lokalne zabavne stanice napravio jednu od najcenjenijih lokalnih stanica u srpskom etru.

Odlazak Gorana Vladkovića nenadoknadiv je gubitak za sve one koji su ga znali ili sa njim sarađivali.

Otišao je fanatičan radnik, čovek koji nije umeo da stane, i čiji su rezultati daleko premašili sredinu u kojoj je delovao, uvek začetnik novih ideja i vesnik novog vremena.

Otišao je čovek koji je uvek znao više i mogao bolje, nepokolebljiv borac za slobodu i nezavisnost medija, za profesionalnost u svim oblastima stvaranja, delatnik koji nije imao neprijatelje jer ih nikad nije stvarao.

Ovim odlaskom Vranje, jug Srbije i srpska radiofonija izgubil su značajnog pregaoca, čiji je svaki trenutak rada ostavio dubok trag, ma čime da se bavio.

Vladković je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.

Mesto i vreme sahrane biće saopšteni naknadno.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *