Snima se film o turističkim potencijalima opštine Bujanovac

BUJANOVAC, 29.maj 2017.- Zahvaljujući sredstvima Ministarstva, trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije sutra će na području opštine Bujanovac početi snimanje filma o turističkim potencijalima, koji će biti emitovan u okviru serijala RTS „Lepša strana Srbije“.

Koordinatorka u Turističkoj organizaciji Bujanovac (TOB) Ljiljana Andrić, u razgovoru za „Bujanovačke“, kaže da će film trajati 30 minuta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Televizijska ekipa će u naredna dva dana, zajedno sa predstavnicima Turističke organizacije, posetiti manastir Sv. Prohor Pčinjski, arheološko nalazište Kale u Krševici, objekte seoskog turizma, etno restorane i mini hotele na teritoriji naše opštine, zatim staru džamiju u selu Biljača, Bujanovačku banju, Muzičku školu, Bujanovačko jezero i fabrike za proizvodnju mineralne vode.

Uz to, planirano je i snimanje nastupa ovdašnjih kulturno umetničkih društava kao i autorskih dela Udruženja „Vredne ruke“ – kaže Ljiljana Andrić.

U Turističkoj organizaciji Bujanovac, koja je ove godine uspešno nastupila na nekoliko sajamskih manifestacija u zemlji i inostranstvu, ukazuju na ogroman značaj ovog poduhvata, kojim će biti predstavljeni turistički potencijali bujanovačke opštine.

Film će, kako očekuju, moći da koriste i za prezentaciju na predstojećim sajmovima.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *