PDD će podržati novu vladu

BUJANOVAC, BEOGRAD, 6. jun 2017.(foto:Tanjug) – Razgovorom sa predstavnicima Partije za demokratsko delovanje (PDD), predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je juče započete konsultacije o mandataru sa predstavnicima parlamentarnih izbornih lista.

Predsednik PDD Riza Haljimi izjavio je po završetku konsultacija, kako je preneo Tanjug, da u razgovoru nije bilo reči o imenu mandatara, ali da će Vučićev naslednik u Vladi Srbije imati podršku poslanika te stranke.

Haljimi je novinarima rekao da je predsednik Vučić zainteresovan za reorganizaciju Koordinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, kako bi to telo bilo efikasnije u rešavanju svakodnevnih problema Albanaca i ostalih gradjana koji žive na ovom području.

Haljimi je ocenio da „konačno“ postoji volja da se izvrši reorganizacija tog tela i dodao da je to bio uslov da PDD podrži novu Vladu Srbije, prenela je Beta.

Pored Haljimija, u delegaciji PDD na konsultativnom sastanku sa predsednikom Republike Srbije, bili su Šaip Kamberi, Ardita Sinanini i narodni poslanik Fatmir Hasani.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *