fbpx

Bujanovac: Puškom „nagovarao“ devojku da se uda za njega

BUJANOVAC, 15. jun 2017. S.I. (55) iz Bujanovca uhapšen je kada je hicima iz automatskog oružja hteo da natera D.C. (45) da se uda za njega, prenosi portal Mondo.rs.

Incident se dogodio 13. juna oko 17 sati u Hilandarskoj ulici u Bujanovcu.

„Bićeš moja, il’ ničija“ – ova zamisao je se S.I. iz Bujanovca obila o glavu, jer je uhapšen kada je hicima iz automatske puške hteo da prisili D.C., izbeglicu iz Bosne, da se uda za njega.

Policajci iz Bujanovca imali su pune ruke posla kada su dobili dojavu da nesuđeni đuvegija vitla automastkom puškom na ulici, javlja „Alo“.

On je silom hteo da oženi D.C. i odvede je na Kosovo, ali je hapšenjem sprečen.

D.C. je, navodno, ranije bila u vezi sa S.I., ali se zbog čestih trzavica razišla s njim.

„S.I. nikako nije mogao da preboli raskid. Pokušavao je na razne načine da je nagovori da mu se vrati. Hteo je pošto-poto da D.C. bude njegova i da je oženi. Rašio je da je odvede na Kosovo i da tamo osnuju porodicu“, kaže za list poznanik S.I.

Kobnog dana, on je pozvao D.C. i najavio da će doći po nju. Njegova zamisao je propala kada je D.C. zatekao sa drugim muškarcem, a malo je falilo da se pomirenje i prosidba pretvore u kravavi pir.

S.I. je puškaranjem zaradio tri krivične prijave tereti se za ubistvo u pokušaju, ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeno držanje oružja, kaže izvor blizak istrazi.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.