Bujanovačka banja: Ove godine 160 gostiju sa vaučerima

BUJANOVAC, 15. jun 2017 . – Prošle godine u Bujanovačkoj Banji, imali smo oko 120 gostiju korisnika vaučera koje obezbeđuje Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, dok ove godine očekujemo više, oko 160, izjavio je za Info Vranjske Dragan Manasijević, finansijski direktor Specijalne bolnice za rehabilitaciju.

-Vaučeri važe za sve korisnike iz svih filijala PIO u Srbiji, osim za građane Opštine Bujanovac“, precizira Manasijević.

Inače, suma koja je određena od 5.000 dinara po vaučeru, važi samo za noćenje, dok se ostale usluge naplaćuju.

-S obzirom da je resorno ministarstvo obezbedilo još 20.000 dodatnih vaučera za korisnike, na osnovu rezultata s početka ovogodišnje sezone, očekujemo da broj naših gostiju, korisnika vaučera, premaši prošlogodišnji broj, tako da do kraja sezone očekujemo oko 160 gostiju korisnika vaučera, kaže Manasijević.

Slična je situacija i u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju u Vranjskoj Banji, o čemu za Info Vranjske govori načelnik ustanove, dr Svetislav Stošić:

-Do sada imamo stotinak gostiju korisnika vaučera, ali do završetka sezone, novembra, očekujemo najmanje još toliko, a i premašaj u odnosu na prošlu godinu. Ono što je bitno za naše goste, korisnike vaučera, da ne bi dolazilo do nesporazuma, to je da vaučer važi isključivo za noćenje, a ostale usluge, ishrana, terapijske usluge i slično, plaćaju se sa PDV-om. Spremno dočekujemo naše goste, ustanova je nedavno renovirana, a stavili smo u funkciju i terasu bivšeg restorana Kičer, kako bi našim gostima, među kojima su i korisnici vaučera, pružili što bolju uslugu, kaže Stošić.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *