SC “Mladost”: U sredu turnir u malom fudbalu na novom, gumiranom terenu

BUJANOVAC, 26.jun 2017. – Na novopostavljenoj gumiranoj podlozi terena za male sportove Sportskog centra “Mladost” u Bujanovcu, na kojem su juče završeni rekonstruktivni radovi, prekosutra će početi trodnevni  promotivni turnir u malom fudbalu. Najavu ovog  događaja, koji bi od oduće godine trebalo da postane tradicionalni, saopštio je “Bujanovačkim” direktor SC “Mladost” Zoran Spasić.

sportska-hala-zoki

Spasić

-U toku su završne pripreme za promociju osveženog terena, površine 950 metara kvadratnih. Za tek postavljenu gumenu podlogu, iz budžeta opštine Bujanovac izdvojeno je 2.220.000 dinara, dok smo u rekonstrukciju tribina sa novim sedištima uložili 145.000 dinara sopstvenih sredstava – podseća Spasić.

Učesnici promotivnog turnira, koji će u popularnom „kavezu“ biti odigran u sredu, četvrtak i petak, oslobođeni su plaćanja kotzacije, a gledaoci ulaznica.

-Pozvali smo naše dosadašnje komercijalne korisnike i sportske ekipe koje koriste halu SC „Mladost“. Očekujemo da će predstojeći promotivni turnir u malom fudbalu prerasti u tradicionalni. Predvideli smo da termin odigravanja bude između 15. i 30. juna svake godine –  naglašava direktor Spasić.

Za najbolji fudbalski tim promotivnog turnira obezbeđen je pobednički pehar.




One thought on “SC “Mladost”: U sredu turnir u malom fudbalu na novom, gumiranom terenu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *