Vlada Srbije: Stefanović u Bosilegradu obišao policajce i migrante

Nadam se  da ćemo zajedničkim snagama učiniti da građani Bosilegrada i čitavog okruga znaju da policija brine o njihovim potrebama i da čini sve da oni budu sigurni i bezbedni – poručio je ministar

BUJANOVAC, BOSILEGRAD, BEOGRAD, 30. jun 2017.  – Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je, tokom današnje posete Bosilegradu, sa predsednikom te opštine Vladimirom Zaharijevim obišao migrantski centar, a sa pripadnicima policije razgovarao o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji, saopšteno je iz Vlade Srbije.

mup11

Kako su Bujanovačke već objavile, Stefanović u Bosilegradu nije boravio kao stranački funkcioner i nije obišao lokalni odbor SNS, o čemu, kao i ostalim detaljima posete, možete čitati OVDE.

Stefanović je u obraćanju novinarima preneo da Komesarijat za izbeglice i opština čine sve da se migranti koji se nalaze na teritoriji Srbije dobro osećaju, da budu dobro smešteni i da imaju sve uslove za normalan život dok su gosti naše zemlje.

bosilegrad (7)

Na sastanku je bilo reči i o poboljšanju materijalnih i tehničkih uslova, kako bi rad policije bio još efikasniji.

Stefanović je izrazio nadu da  će se uočeni  rad nastaviti  i u narednoj godini.

Nadam se  da ćemo zajedničkim snagama učiniti da građani Bosilegrada i čitavog okruga znaju da policija brine o njihovim potrebama i da čini sve da oni budu sigurni i bezbedni – poručio je ministar.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *