Milković: Sujeta dr Arsića ili interes građana

BUJANOVAC, 5. jul 2017. – Jedna epizoda današnjeg sastanka Saveta za bezbednost i prevenciju kriminaliteta opštine Bujanova protekla je u međusobnoj debati Miodraga Milkovića i Stojanče Arsića.

Milković,direktor Veterinarske stanice Bujanovac, zatražio je objašnjenje o tome šta je učinjeno na prevenciji i zaštiti pasa lutalica.

– Da li je ugovor na neodređeno vreme između opštine Bujanovac i Veterinarske raskinut iz sujete i ličnih razloga ili opšteg interesa. Da li je to sujeta dr Stojanče Arsića ili interes građana ? – zapitao je Milković.

Podsetivši da je pomenuti ugovor, koji je potpisan 2010. godine sledeće stupio na snagu, Arsić je odgovorio da je on raskinut zbog stupanja na snagu novih zakonskih propisa, odnosno obaveze raspisivanja tendera.

– Lokalna samouprava je raspisala tender. Pozvana je i Veterinarska. Niko se nije javio na tender. Za sujetu je to prazna priča. To nije moja sujeta, o tenderu su odlučili pravnici, stručni ljudi. Ja želim da zadovoljim očekivanja mojih birača – rekao je Arsić.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *