Zafirović: Hvala svim gostima (Foto)

Hvala svima koji su došli u u Bujanovac, u hram Svetih apostola Petra i Pavla, hvala svima koji su učestvovali u slavskoj litiji i svima koji su došli da se zajedno pomolimo za zdravlje, spasenje i napredak na svim poljima. Za mene lično i kolektiv koji vodim je zadovoljstvo što smo bili domaćini

BUJANOVAC, 12. jul 2017. – Nenad Zafirović, direktor „Bivode“, domaćina ovogodišnje hramovne i gradske slave Sv. Apostoal Petra i Pavla u Bujanovcu, je nakon rezanja slavskog kolača predao kumstvo potpukovniku Jovici Đorđeviću komandantu Baze VS „Jug“, koja će idućeg Petrovdana biti domaćin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_6576

IMG_6565

IMG_6555

IMG_6553

IMG_6566

IMG_6572

IMG_6577

IMG_6561

IMG_6573

IMG_6563

Zafirović je, tom prilikom, u svoje lično i ime zaposlenih u „Bivodi, zajedno sa Njegovim preosveštenstvom episkopom vranjskim Pahomijem, sveštenstvom i monaštvom, građanima Bujanovca čestitao Petrovdan.

– Hvala svima koji su došli u u Bujanovac, u hram Svetih apostola Petra i Pavla, hvala svima koji su učestvovali u slavskoj litiji i svima koji su došli da se zajedno pomolimo za zdravlje, spasenje i napredak na svim poljima. Za mene lično i kolektiv koji vodim je zadovoljstvo što smo bili domaćini – rekao je Zafirović.

Pre toga Zafirović i vladika Pahomije su razmenili poklone.

Pahomiju su uručene knjige Borisava Stankovića, dok je ovogodišnji kum hramovne i gradske slave dobio ikonu.

Ovom činu je prethodila arhijerejska liturgija u crkvi Sv. Petra i Pavla i litija ulicama Bujanovca.

Gradska slava završena je trpezom ljubavi.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *