Vranje: Uhapšen L.S, osumnjičen za pucnjavu u DRAMI

Upucani je, igrom slučaja, jedan od okrivljenih u sudskom procesu za paljevinu diskoteke „Paladium“ i u Osnovnom sudu u Vranju sudi mu se za „teško delo protiv opšte sigurnosti“

BUJANOVAC, VRANJE, 17. juli 2017. (Izvor i foto VranjskeInfo) – L.S. (1993), koga policija sumnjiči da je u nedelju oko 2.45 ujutro iz „krateža“ pucao na B.S. u diskoteci „Drama“ i naneo mu teške povrede, uhapšen je, potvrđeno je Info Vranjskim u Policijskoj upravi Vranje.

Detalji hapšenja nisu saopšteni u interesu istrage, a više detalja trebalo bi biti poznato danas ili narednih dana.

U noći između subote i nedelje u diskoteci „Drama“ pucano je na B.S. (33), muškarca koji od ranije ima policijski dosije, i on je sa teškim telesnim povredama prebačen u niški Klinički centar.

L.S. se, nezanično saznaju Info Vranjske, navodno taksijem dovezao do diskoteke zajedno sa dvoje maloletnika (oboje 1999), a prema nezvaničnim izvorima od momenta pucnjave do hapšenja nalazio se u bekstvu.

B.S. je pogođen u rame, ali je van životne opasnosti, saznaju Info Vranjske.

Detalji hapšenja nisu saopšteni u interesu istrage, a više detalja trebalo bi biti poznato danas ili narednih dana

Upucani je, igrom slučaja, jedan od okrivljenih u sudskom procesu za paljevinu diskoteke „Paladium“ i u Osnovnom sudu u Vranju sudi mu se za „teško delo protiv opšte sigurnosti“ (član 278 stav 1, u vezi sa članom 346 stav 3 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika Srbije).

U tom požaru jula 2012. kao kolateralna šteta izgorelo je Pozorište Bora Stanković.

B.S. je u Vranju poznat po tome što se bavi poslovima obezbeđenja objekata.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *