fbpx

Zorana Mihajlović kritikovala izvođače na deonici Srpska Kuća Levosoje

Danas ovde vrvi od radnika, možda je to zato što sam ja ovde

BUJANOVAC, 26. juli 2017. – Nema više pomeranja rokova, deonica Srpska Kuća-Levosoje mora biti gotova do novembra ove godine, poručila je izvođačima radova resorna ministarka Zorana Mihajlović koja je danas obišla ovu deonicu na Koridoru 10, jedinu na kojoj radi konzorcijum domaćih firmi.

-Danas ovde vrvi od radnika, možda je to zato što sam ja ovde, dodala je potpredsnica Vlade.

Mihajlovićeva je konstatovala da se kasni sa izvođenjem radova, iako je država ispunila sve obaveze prema izvođaču i najavila da će ubuduće nenajavljeno obilaziti ovu trasu na svakih 15 dana.

-Tražim da se radovi intenziviraju a izvođač mora da poveća broj radnika i opreme kako bi radovi bili gotovi u novembru, poručila je ministarka i dodala da je izvođač dobio avans od 392 miliona dinara.

Ona će danas iza zatvorenih vrata razgovarati sa izvođačima radova i predstavnicima opštine Bujanovac.

Izvođač radova je domaći konzorcijum-MBA Ratko Mitrović i Srbijaautoput iz Beograda, dok je podizvođač novosadska Centralna putna labaratorija.

Dužina deonice Srpska Kuća-Levosoje iznosi 8,6 kilometara a ugovorena cena radova sa PDV je nešto preko 4 milijarde dinara, i još 372,5 miliona za regulaciju Južne Morave i njenih pritoka.

 
One thought on “Zorana Mihajlović kritikovala izvođače na deonici Srpska Kuća Levosoje

  1. Stojanča TITO

    Stojanča do Zoranu i „sastanak sa opštinskim čelnicima“, a ovi iz SNS tolko pokušavaju da se predstave da su oni tobože za nešto zaslužni, a niko ih ne ferma dva posto, ni njihova ministarka.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *