fbpx

O potrebama mladih juga Srbije danas u Beogradu

Projekat ima za  cilj  razvoj i promovisanje međuetničkog i interkulturalnog dijaloga u cilju povećanja kohezije zajednice, a naročito među mladima iz srpske, albanske i romske zajednice u Bujanovcu, Preševu i Medvedji

BUJANOVAC, BEOGRAD, 28. juli 2017. (izvor Jugpress)- Udruženje gradjana “Centar za demokratiju i razvoj juga Srbije” iz Leskovca organizuje okrugli sto koji danas počinje u  13 sati u  Medija centru ( sala na drugom spratu) u Beogradu, na temu kulturnih potreba mladih u Bujanovcu, Preševu i Medveđi.

Na okruglom stolu će  govoriti:

profesor dr Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Bujanovac,  Preševo I Medvedju,

– Marko Vujačić, program menadžer Evropskog PROGRES-a

– Đurđica Ergić , saradnica u  Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije (Grupe za obrazovanje manjina i  ljudska i manjinska prava u obrazovanju

-Boban Pavlović, pomoćnik predsednika opštine Bujanovac

-Rahim Salihi, šef kabineta predsednika opštine Bujanovac

-Driton Biljali, šef kabineta predsednice opštine Preševo,

-Mentor Zejnulahu, šef Kancelarije za mlade u Preševu,

– Valon Arifi,  direktor Ujedinjenih volontera iz Preševa

-Nenad Vuković , predstavnik mladih iz opštine Medvedja

-Rahim Kosumi , predstavnik mladih iz opštine Medvedja

 

Ovaj okrugli sto je deo projekta  “Kulturne potrebe mladih u Preševu, Bujanovcu i Medveđi-Kako do dijaloga”,  koji  finansiraju Evropska unija, Vlada Švajcarske i Vlada Republike Srbije preko programa Evropski PROGRES, koji realizuje  Centar za demokratiju i razvoj juga Srbije.

Projekat ima za  cilj  razvoj i promovisanje međuetničkog i interkulturalnog dijaloga u cilju povećanja kohezije zajednice, a naročito među mladima iz srpske, albanske i romske zajednice u Bujanovcu, Preševu i Medvedji .

Partneri na ovom projektu su opštine Bujanovac, Preševo i Medveđa
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.