Koliko je novca na turniru prikupljeno za Slobodana iz Lopardinca

Pored ovog novca, doniranog od strane ekipa učesnica, posetilaca i radnika Sportskog centra, na Slobodanov račun je za vreme turnira “Bivoda” uplatila 25.000 dinara, Sindikat SC “Mladost” i kafić “Levko” po 5.000, i FK Trešnjevka iz Lopardinca 10.000 dinara – naglašava Spasić, uz zahvalnost svim darodavcima

BUJANOVAC, 10. avgust 2017. –  Na humanitarnom  turniru u malom fudbalu “Igrajmo za Slobodana”, kojeg su zajednički organizovali Organizacija fudbalskih sudija Bujanovca i bujanovački Sportski centrar “Mladost”, za lečenje Slobodana Aleksića iz Lopardinca prikupljeno je nešto više od  90.000 dinara.

U finalnoj utakmici sinoć, u kojoj je rezultat bio u drugom planu, KMF Zufo savladao je Bivodu sa 4:1.

IMG_7013

rezultat u drugom planu

Po rečima Zorana Spasića, direktora “Mladosti”, nakon komisijskog otvaranja kutija,  koje su bile postavljene tokom dve turnirske večeri, izbrojano je i Slobodanu uručeno 45.020 dinara i 20 evra. 

-Pored ovog novca, doniranog od strane ekipa učesnica, posetilaca i radnika Sportskog centra, na Slobodanov račun je za vreme turnira “Bivoda” uplatila 25.000 dinara, Sindikat SC “Mladost” i kafić “Levko” po 5.000, i FK Trešnjevka iz Lopardinca 10.000 dinara – naglašava Spasić, uz zahvalnost svim darodavcima.

IMG_7009

Međutim, humanitarna akcija se nastavlja.

Na zapadnoj tribini stadiona u Surdulici, na kome Radnik danas u prvenstvenoom meču dočekuje beogradsku Crvenu zvezdu, Sportski centar će između 16 i 17 časova postaviti dva štanda za prikupljanje dobrovoljnih priloga za Slobodanovo lečenje. Pored jednog našeg radnika, na njima će, do završetka ove utakmice, biti i tri predstavnika Lopardinca – kaže sagovornik “Bujanovačkih”.

slodan1

Spasić najavljuje da  zaposleni u Sportskom centru na ovome neće stati.

Osim podrške svim ostalim humanitarnim akcijama, ova ustanova će, u cilju obezbeđivanja neophodnog novca za Slobodanov odlazak na lečenje u Tursku, nastaviti humanitarne aktivnosti.

Ukoliko bude potrebno, u planu je organizovanje muzičkog koncerta, na kome bi nastupili poznati estradni umetnici.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *