I „Bivoda“ organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi

Uz poziv stalnim dobrovoljnim davaocima, iz “Bivode” apeluju i na ostale ljude dobre volje, koji do sada nisu davali krv, da se priključe ovoj akciji, kojoj se prošle godine odazvalo stotinak dobrovoljaca

BUJANOVAC, 19. avgust 2017. – U Privrednom društvu za proizvodnju i promet mineralne vode i osvežavajućih napitaka „Bivoda“ u Rakovcu kod Bujanovca 4. septembra 2017. godine biće održana tradicionalna  letnja akcija dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će trajati od 9 do 15 časova.

U “Bivodi” podsećaju da od 2007. godine, od kada se uz podršku ovog privrednog kolektiva realizuje pomenuta akcija, pored zaposlenih, dragocenu tečnost tradicionalno daju pripadnici policije, Vojske Srbije, UG “Koce Zaov” iz Vranja, građani Bujanovca i okoline.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

prošle godine 100 davalaca

Menadžment fabrike očekuje da će tradicija biti nastavljena i ljudska humanost ponovo biti potvrđena.

Uz poziv stalnim dobrovoljnim davaocima, iz “Bivode” apeluju i na ostale ljude dobre volje, koji do sada nisu davali krv, da se priključe ovoj akciji, kojoj se prošle godine odazvalo stotinak dobrovoljaca.

Suorganizatori predstojeće akcije su Vojno medicinska akademija (VMA) iz Beograda i Služba za transfuziju krvi iz Vranja.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *