Rahim Salihi: Bujanovac očekuje mnogo od dolaska predsednika Turske Erdogana

Mi tu vidimo veliku šansu, jer postoji veliko interesovanje za ulaganja u našu opštinu. Dolazak Turaka biće prava prilika za dogovore sa predstavnicima opštine Bujanovac

BUJANOVAC, 24. avgust 2017. – Očekivanja opštine  Bujanovac  za unapređenje  razvoja i dolazak stranih investitora usmerena su na predstojeću  posetu Srbiji predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana, rekao je za Bujanovačke Rahim Salihi, šef kabineta predsednika opštine Šaipa Kamberija.

Pre svih, kao potencijalne investitore koji će uložiti razvojna sredstva u Bujanovac vidimo privrednike iz Turske koji su poreklom sa ovog područja

Salihi je dodao da će sa Erdoganom doći i veća gupa tamošnjih privrednika, potencijalnih investitora.

Mi tu vidimo veliku šansu, jer postoji veliko interesovanje za ulaganja u našu opštinu. Dolazak Turaka biće prava prilika za dogovore sa predstavnicima opštine Bujanovac. Pre svih, kao potencijalne investitore koji će uložiti razvojna sredstva u Bujanovac vidimo privrednike iz Turske koji su poreklom sa ovog područja – naglašava Salihi.

On podseća da je nedavno  uspostavljen ponovni kontakt sa predstavnicima turske razvojne agencije TIKA, sa kojom je realizovana uspešna saradnja u periodu od 2008. do 2012. godine.

Tokom nedavne posete ambasadora Turske opštini Bujanovac razgovarano je o mogućnostima nastavka te saradnje.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *