Osnovan Privredni klub Bujanovca

Mitrović je „sa žaljenjem“ konstatovao da se inicijativnom sastanku nije odazvalo nekoliko Albanaca, vlasnika firmi, koji su dobili poziv da se priključe Veterinarskoj stanici, Bivodi, Crvenom Krstu, Banji, Megalu, DIB-u, Gumoplastici i Feldspatu u radu Privrednog kluba
IMG_7563

Prioriteti, pa nastup u Beogradu

LBujanovac, 23. septembar 2017.- Privredni aktiv koji čini 8 lokalnih firmi u subotu je prerastao u Privredni klub, posle sastanka koji je inicirao narodni poslanik Nenad Mitrović.

Mitović je kao sledeći korak najavio detektovanje pojedinačnih problema o kojima će se razgovarati na narednom sastanku za desetak dana:

-Na osnovu toga odredićemo prioritete sa kojima ćemo nastupiti pred nadležnim državnim organima, precizirao je Mitrović za Bujanovačke.

On je „sa žaljenjem“ konstatovao da se inicijativnom sastanku nije odazvalo nekoliko Albanaca, vlasnika firmi, koji su dobili poziv da se priključe Veterinarskoj stanici, Bivodi, Crvenom Krstu, Banji, Megalu, DIB-u, Gumoplastici i Feldspatu u radu Privrednog kluba.

Mitrović je ponovio da Privredni klub nije političko već ekonomsko telo, naglasivši da on nije njegov predsednik već samo inicijator zajedničkog delovanja privrednih vanbudžetskih subjekata koji zajedno zapošljavaju gotovo 600 ljudi.

-Na drugoj strani, lokalna samouprava zapošljava 507 radnika pa sam od predsednika opštine Šaipa Kamberija očekivao veću ozbiljnost i razumevanje za probleme privrednika koji su zajednički i za Srbe i za Albance, naglasio je Mitrović.

Posle najave osnivanja Privrednog aktiva prošle nedelje, Kamberi je optužio Mitrovića za pokušaj formiranja paralelnih institucija vlasti.




One thought on “Osnovan Privredni klub Bujanovca

  1. Mitrović kolektor

    Šta će bre ovaj da detektuje, vidite valjda svi da čovek ne zna ništa, ama baš ništa, vrti tu istu priču dvadeset godina, dve ovce da mu daš pet će izgubi. Tužna priča, svaka čast za SNS, ali ovaj je bruga, najuriti što pre.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *