Evropski PROGRES raspisao likovni konkurs, bogate nagrade za škole i srednjoškolce

Najbolji radovi, koje bude odabrao stručni žiri, naći će se na stranicama kalendara Evropskog PROGRESa za 2018. godinu, a njihovi autori i autorke biće nagrađeni laptop i tablet računarima i mobilnim telefonima

BUJANOVAC, 14. oktobar 2017.–  „Moj omiljeni evropski projekat“, tema je nagradnog likovnog konkursa za učenike i učenice srednjih škola i gimnazija iz 34 opštine jugoistočne i jugozapadne Srbije, među kojima je i Bujanovac.

Konkurs je raspisao Razvojni program Evropski PROGRES, a cilj ovogodišnje teme je  da se mladi iz programskih opština bolje upoznaju sa projektima koje u njihovom mestu već deceniju unazad podržavaju EU i Vlada Švajcarske i tako doprinose boljem životu ljudi.

Najbolji radovi, koje bude odabrao stručni žiri, naći će se na stranicama kalendara Evropskog PROGRESa za 2018. godinu, a njihovi autori i autorke biće nagrađeni laptop i tablet računarima i mobilnim telefonima.

Škola koja bude proglašena za najbolju na osnovu angažovanja i predanosti u organizaciji takmičenja i poseta projektima, kao nagradu će dobiti laptop i projektor.

Konkurs je otvoren do 15. novembra 2017. godine, a proglašenje pobednika, dodela nagrada i promocija kalendara biće organizovani u decembru.

Pred đacima je zadatak da sa svojim nastavnicima posete neke od projekata[1], odaberu svoj omiljeni evropski projekat na osnovu njegovog značaja i pozitivnog uticaja na život lokalnog stanovništva, a zatim da ga na kreativan i originalan način predstave.

Konkurs se, uz podršku Evropske unije (EU) i Vlade Švajcarske, tradicionalno organizuje već jedanaestu godinu za redom kako bi se podstaklo kreativno stvaralaštvo među omladinom na jugu zemlje.

O detaljima I propozicijama konkursa saznajte više OVDE.

 

 

 

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *