Bujanovački naprednjaci na rođendanu stranke

Bujanovac, Beograd, 21. oktobar 2017-Za predsednika bujanovačkih naprednjaka i narodnog poslanika Nenada Mitrovića, deveti rodjendan Srpske napredne stranke predstavlja izuzetnu čast i zadovoljstvo s obzirom da je od oanivanja stranke 21.oktobra 2008. gpdine pa do danas prisustvovao svim godišnjicama SNS, javlja reporter Bujanovačkih sa beogradskog Tašmajdana gde održava proslava stranačkog rođendana.

– Ono što smo 2008.obećali gtadjanima počeli smo da ispunjavamo 2012.godine. Što se tiče opštine Bujanovac, do kraja ove godine očekujemo završetak deonice putnog Koridora 10 od SRpske Kuće do Levosoja.

Pokušaćemo da sledeće godine u Bujanovcu rešavamo pitanje privrednog ambijenta u stečaju i da postojeću privrednu infrastrukturu ponudimo investitorima.

Time ćemo stvoriti uslove za nova radna mesta. Ali ono na čemu ćemo svakako raditi je politička stabilnost na jugu Srbije, jer je ona uslov svega-naglasio je Mitrović.

SNS će danas na beogradskom Tašmajdanu obeležiti devet godina od svog osnivanja. Svečanosti, koja počinje u 18 časova, prisustvovaće i bujanovački naprednjaci.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *