fbpx

Najbolji bugarski fudbaler donirao FK Mladost Bosilegrad: Jedan je Ivelin Popov

Popov je tako još jednom pokazao humanost pošto je nedavno, na memorijalnom turniru „Vladimir Čipev“, donirao lopte, šalove i dresove, koje je uručio njegov otac Ivan Popov
ivelin popov

ivelin popov: foto wikipedia

BUJANOVAC, BOSILEGRAD, 25. oktobar 2017. Ivelin Popov, najbolji fudbaler Bugarske po izboru Fudbalskog saveza te zemlje i napadač „Spartaka“ iz Moskve, poklonio je Fudbalskom klubu „Mladost“ Bosilegrad 30 fudbalskih lopti sa porukom „Pratite svoje snove“.

Popov je tako još jednom pokazao humanost pošto je nedavno, na memorijalnom turniru „Vladimir Čipev“, donirao lopte, šalove i dresove, koje je uručio njegov otac Ivan Popov.

Miodrag Jakimov, predsednik FK „Mladost“, zahvalio se Popovu jer pokazuje razumevanje i za takozvane male klubove kao što je Mladost, koji se takmiči u Pčinjskoj okružnoj ligi.

Ova oprema nam mnogo znači kao ekipi. To je znak velike pažnje i dokaz da jedna velika zvezda misli na nas. Takođe, lopte koje smo dobili predstavljaju značajan stimulans za rad mlađih kategorija u našem klubu – kaže Jakimov.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotomonografija na poklon

Jakimov je, u znak zahvalnosti poslao bugarskom reprezentativcu Fotomonografiju „40. godina entuzijazma“, koja čuva od zaborava bogatu istoriju bosilegradskog fudbala.

Jakimov se bugarskom reprezentativcu zahvalio u ime fudbalera, predsednika opštine Vladimira Zaharijeva, njegovog zamenika Stefana Stojkova , predsednika Sportskog saveza Vladice Manasijeva i rukovodstva FK „Mladost“.

– Jedan je Ivelin Popov!- poručuje Jakimov.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.