Naprednjaci sa partnerima u Bujanovcu proslavili Sveta Petku (Foto)

Među gostima naprednjaka bili su koalicioni partneri i prijatelji stranke Miodrag Milković, Jovica Stojmenović, Trajko Trajković, i sekretar Crvenog krsta Bratislav Lazarević

BUJANOVAC, 27. oktobar 2017. – Opštinski odbor Srpske  napredne stranke u Bujanovcu, sa gostima,  u petak uveče je u stranačkim prostorijama obeležio slavu stranke, Svetu Petku.

Lidija Stojković, potpredsednica  OO SNS , jedna od troje domaćina ovogodišnje slave, poželela je dobrodošlicu  gostima i članovima ove političke partije, čestitavši im  slavu.

Lider bujanovačkih naprednjaka i narodni poslanik u Skupštini Srbije Nenad Mitrović zahvalio se članovima SNS i koalicionim partnerima na lokalnom nivou, istakavši da  među njima nema nikakvog nerazumevanja.

Među gostima naprednjaka bili su koalicioni partneri i prijatelji stranke Miodrag Milković, Jovica Stojmenović, Trajko Trajković, i sekretar Crvenog krsta Bratislav Lazarević…




One thought on “Naprednjaci sa partnerima u Bujanovcu proslavili Sveta Petku (Foto)

  1. A. P. KUKE

    Kada ce Vlada RS i predsednica zakazati razgovor na osnovu zahteva Srpskog narodnog veca koji je prosledjen na Sv. Savu ove godine, posto dve prethodne Vlade nisu odgovorile iako su prosledjene jos 2011. i 2015 godine. Da se cuju obe strane.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *