Nagrade za mlade saradnike Bujanovačkih

Neveni i Borivoju je nagrade, u vranjskoj Gimnaziji čiji su učenici trećeg razreda, uručila Marija Obrenović iz Lokal presa, poslovnog udruženja koje okuplja lokalne medije

Bujanovac, Vranje, 8. novembar 2017.- Nevena Jović i Borivoje Lazić iz Bujanovca, saradnici našeg portala, nagrađeni su tablet računarima kao jedni od najboljih polaznika Letnje škole novinarstva koju je Lokal pres organizovao tokom leta u Nišu, u saradnji sa DW akademijom.

Njima je nagrade, u vranjskoj Gimnaziji čiji su učenici trećeg razreda, uručila Marija Obrenović iz Lokal presa, poslovnog udruženja koje okuplja lokalne medije.

Od 12 polaznika škole novinarstva iz Vranja, Leskovca i Niša, nagrađeno je njih šestoro, a iz Vranja su osim Nevene i Borivoja tablete dobile Emilija Tomić i Emilija Ničić, učenice Ekonomske škole.

Direktorka Gimnazije Suzana Mišić, kao i razredne starešine naših mladih saradnika, Ljiljana Simonović i Stanislava Mitić, nisu krie zadovoljstvo što su njihovi đaci osvojili ove lepe nagrade, poželevši im sreću u daljem životu i školovanju.

Nevena i Borivoje, koji se školuju u Vranju a žive u Bujanovcu, su tokom raspusta na portalu Bujanovačke objavili na desetine tekstova koji se uglavnom bave problemima mladih u svom gradu.

-Želimo da se u budućnosti ozbiljno bavimo zanimljivim i dinamičnim poslom kao što je novinarstvo- kažu uglas naši laureati.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *