Ko je čovek iz Bujanovca koga je Vučić pozvao na unutrašnji dijalog

Moj stav, koji ću preneti kolegama privrednicima, je da sve nesporazume moramo ostaviti po strani, da zaboravimo sve nesuglasice jer je vreme sukoba iza nas

Nedžat Behljulji i Marko Čadež, predsednik PKS

BUJANOVAC, 7. decembar 2017. (naslovna foto Twitter nalog Aleksandra Vučića) – Iz kabineta predsedenika Srbije Aleksandra Vučića, u Bujanovac je stigao poziv na unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiji.

Nedžat Behljulji, biznismen iz Bujanovca, biće jedini Albanac koji će u utorak 13. decembra učestvovati u dijalogu, u grupi sa privrednicima iz cele Srbije.

Behljulji za Bujanovačke objašnjava da je u svojoj okolini naišao na odlične reakcije pošto je na društvernim mrežama objavio da je dobio poziv iz Vučićevog kabineta:

Moj stav, koji ću u Beogradu preneti kolegama privrednicima, je da sve nesporazume moramo ostaviti po strani, da zaboravimo sve nesuglasice jer je vreme sukoba iza nas.

Neophodno je da se fokusiramo na ekonomski razvoj i privlačenje ulagača jer je poznato da kapital ne poznaje granice, ali da ne dolazi u nestabilne regione, kaže Behljulji.
5 thoughts on “Ko je čovek iz Bujanovca koga je Vučić pozvao na unutrašnji dijalog

  1. Mendi

    Mozamakeq qka paska ndodhe ne Shqipri me kete faqezi Nedzat Behljulji. Ooooooooo po ky magar eshte tradhtar i shiptareve ky i ka dosta dhe kumari Dreten Llukiqin. dhe Novica Zdravkoviqin te akuzuar per krime lufte ne Kosove, ky sheshelin e ka mik shpije dhe edhe kumar po qa me bo zoti na ndihmoft neve

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *