Lovačko udruženje GOLUB proslavilo 70. rođendan (FOTO)

Uživali su svi. Članovi „Goluba“, na čelu sa predsednikom Nenadom Kostićem, gosti iz susednih udruženja, regionalnog  i Republičkog lovačkog  saveza, predstavnici institucija, muzičari… Slavilo se u zajedničkom ritmu. Muzičkom. Slavljeničkom

BUJANOVAC, 24. decembar 2017.Bujanovački restoran „Keče“ u subotu veče okupio je oko 400 ljubitelja  i čuvara prirode, lova, muzike, pesme, zabave, dobrog druženja, protkanog prijateljstvom i ljudskom plemenitošću koja punih sedam decenija krasi generacije  Lovačkog udruženja „Golub“ iz Bujanovca.

Svima njima pripala je čast da svečano obeleže ovaj vredan jubilej zajedništva i ljubavi prema onom što ih ujedinjuje.

Uživali su svi. Članovi „Goluba“, na čelu sa predsednikom Nenadom Kostićem, gosti iz susednih udruženja, regionalnog  i Republičkog lovačkog  saveza, predstavnici institucija, muzičari…

Slavilo se u zajedničkom ritmu. Muzičkom. Slavljeničkom.

Započeli su ga članovi „Sokola“. Pogađate, mlađanog bujanovačkog   Kulturno umetničkog društva.

Igre i pesme  juga, sa primetnim prisustvom ritmičkih  i odevnih  čari  Orijenta. 

Sa „Sokolovcima“, čuvar vranjskog sevdaha  Branimir Stošić Kace, zatim trubači, legendarni orkestar Ekrema Mamutovića iz Vranja, umetnik i lovac iz Leskovca Strahinja Nikolić, i gostujući orkestar „Euforija“.

Jedanput se obeležava jubilarnih 70 godina.

Tim povodom  LU „Golub“, koji je osnovan 1947. godine, najzaslužnijima je  dodelio 69 zahvalnica i 38 plaketa, a među njima i Bujanovačke (video materijal sa proslave možete pogledati na FB BUJANOVAČKE)

Čestitamo. Dobar pogled drugari lovci.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *