Osuđenik iz Bujanovca sprečen da izvrši samoubistvo u niškom zatvoru

BUJANOVAC, NIŠ, 13. januar 2018. (foto: Ministarstvo pravde)- Osuđenik iz Bujanovca star 30 godina, koji u KPZ  Niš služi kaznu zatvora od 7 godina zbog teških krađa, pokušao je u petak poslepodne da izvrši samoubistvo skokom sa krova paviljona, ali ga je u tome sprečilo zatvorsko obezbeđenje.

Kako Blic nezvanično saznaje, incident se desio u toku šetnje kada se osuđenik preko građevinskih skela, koje su postavljene radi rekonstrukcije objekata, popeo krov dvospratnog paviljona, koji je na visini od oko devet metara od zemlje.

„On je bio nezadovoljan terapijom koja mu je dog dana propisana pa se popeo na krov objekta. Tu je sedeo petnaestak minuta izražavajući nezadovoljstvo, ali je na kraju, nakon razgovora sa stražarima, pristao mirno da siđe na zemlju.

Reč je o osuđeniku koji služi kaznu od sedam godina zbog teških krađa a u niškom KP zavodu je od 2014. godine. Do sada sa njim nije bilo nikakvih problema, verovatno je upao u kratku psihičku krizu i dobro je što je poslušao stražare tako da se sve završilo bez ikakvih posledica“ – navodi izvor Blica.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *