Nišlije uhapšene u Hanu zbog iznude, Vranjanci uhapšeni zbog krađe

BUJANOVAC, V. HAN, 19. februar 2018. (foto ilustracija) – Dvojica muškaraca iz Niša uhapšeni su u Vladičinom Hanu jer su pokušali da iznude novac od jednog stanovnika tog mesta.

Kako je saopštila policija, sumnja se da su A. N. (1982) i A. N. (1989), obojica iz Niša, u jednom ugostiteljskom objektu u Vladičinom Hanu, tražili novac od oštećenog zbog navodnog duga, preteći njemu i njegovoj porodici.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni zameniku tužioca.

Policija je takođe uhapsila trojicu Vranjanaca,  M. S. (1988), S. S. (1993), D. S. (1996) i Đ. V. (1993), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

„Policija je osumnjičene pronašla 19. februara ove godine, oko sat posle ponoći, u hotelu „Železničar“ u Vranjskoj Banji, u koji su prethodno provalili i iz kog su pokušali da ukradu inventar“.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni zameniku tužioca.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *