fbpx

Muškarac iz Rajinca uhapšen zbog prodaje droge

Bujanovac, Preševo, 6. mart 2018. (Foto MUP)- E.S. (59) iz Rajinca kod Preševa, R.S. (38) i B.B. (35), obojica iz Valjeva, uhapšeni su pod sumnjom da su, navodno kao članovi organizovane grupe, krijumčarili drogu sa teritorije Kosova i Metohije ka zemljama Evropske unije, saopštio je MUP Srbije.

Kako prenosi portal VranjeNews, pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), u saradnji sa BIA, zaplenili su 15 kilograma marihuane.

Trojica uhapšenih sumnjiče se da su navodno počinili krivična dela „udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija uhapšeni“.

– U vozilu kojim je upravljao osumnjičeni B.B. u momentu hapšenja policija je pronašla i zaplenila 15 kilograma marihuane. Prilikom pretresa više lokacija na području Vranja i Valjeva pronađeni su novac i pištolj – navodi MUP.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati. Uz krivičnu prijavu, najavljuje se iz ministarstva, biće privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.