Skupština: Žestoka rasprava Kamberija i Milkovića

Bujanovac, 28. jun 2018.- Početak 4. sednice SO Bujanovac obeležila je žestoka svađa predsednika opštine Šaipa Kamberija i Miodraga Milkovića iz odborničke grupe oko SNS.

Najpre je Nenad Zafirović iz SNS tražio da se u dnevni red uvrsti tačka o utrošku budžetskih sredstava za programske aktivnosti indirektnih korisnika za 2017, na šta je Kamberi odgovorio da je posle provere revizora finansijski izveštaj o budžetu podnet Ministarstvu finansija, odakle su, kako je rekao, pre dva dana na račun opštinskog budžeta uplaćena transferna sredstva.

-To je dokaz da je završni izveštaj urađen po propisima, poentirao je Kamberi.

Za reč se javio Milković obrativši se Kamberiju:

-Da li vi hoćete sa budete smešni ili nas pravite smešnima?! Ako je sve u redu zašto ste onda u dnevni red uvrstili finansijski izveštaj Doma zdravlja za 2017?, pitao je Milković.

– Ma, to nema veze, dobacio je Kamberi.

-Da, ali nema veze s mozgom! – odgovorio je Milković.

Kamberi je zatim od predsednišva zatražio da se odbornicima koji vređaju ne da više reč, koju je Milković ipak dobio, obraćajući se Kamberiju sa “predsedniče”, na šta je ovaj žustro reagovao:

– Ne obraćaj mi se više! Jel ti jasno?!

-Ne obraćam vam se lično već kao odbornik!

-Nikako mi se ne obraćaj… Čak i da si predsednik države. Videćemo se…

-Naravno…

-Ne obraćaj mi se, ti i ja smo završili, ako ti se ne sviđa izeštaj žali se!

Na dnevnom redu današnjeg zasedanja SO je, između ostalog, predlog o rebalansu budžeta ali i finansijski i izveštaj o radu Doma zdravlja za ovu i prošlu godinu.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *