fbpx

Mitrović: Jedino se Dinastija Arsić zalaže za razmenu teritorija

BUJANOVAC, 14. avgust 2018. – Jedini predsednik koji se zalaže za zamenu teritorije je Arsićev predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi, gde Arsić obavlja funkciju člana Opštinskog veća, čiji je predsednik Šaip Kamberi, a junošin otac Stojanča Arsić je zamenik Šaipu Kamberiju.

Ovako reaguje Nenad Mitrović, šef SNS u Bujanovcu na izjavu Saše Arsića, o čemu možete čitati OVDE.

-Aleksandar Vučić – nastavlja Mitrović – nikada i nigde nije izjavio da će doći do zamene juga Srbije za sever Kosova. Jedini političar u Srbiji koji ima snage i političkog kredibiliteta da očuva teritorijalni suverenitet Srbije je upravo Vučić, za razliku od Jeremića koji prima novac iz Katarske ambasade da u Srbiji radi ovo što radi.

Prema Mitroviću, Jeremić je za vreme svog mandata uveliko pomogao da Kosovo proglasi nezavisnost „i to Srbi nisu zaboravili“.

-Sada njegov junoša, mlađani Arsić Saša, u Bujanovcu prikuplja potpise kako predsednik ne bi zamenio jug Srbije za sever Kosova.  Od koga Arsići brane jug Srbije? Sve se videlo na štandu u ponedeljak, gde je 8 članova, od toga četvoro iz dinastije Arsić, dvojica iz Vranja i dva člana koalicije. Prikupiće 4.000 potpisa, verovatno prepisivanjem iz biračkog spiska, zaključuje Mitrović.
One thought on “Mitrović: Jedino se Dinastija Arsić zalaže za razmenu teritorija

  1. Цецко

    АВ не спомиње Бујановац, браниће Врање, јер га је већ отписао. Митровићу, зашто ћутиш у Скупштини Србије када Фатмир Хасани износи лажи? Сви сте ви исти само на другачији начин. Па ви сте се сложили да се промене називи улица (јер вам је тако наредио АВ).

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *