Faton Džemaili iz BILJAČE, preko surduličkog Radnika do reprezentacije Albanije

BUJANOVAC, SURDULICA, 13. novembar 2018. -Faton Džemaili, momak iz Biljače kod Bujanovca koji nosi dres Radnika iz Surdulice, dobio je poziv u reprezentaciju Albanije za igrače do 21 godine (U 21).

Kako prenosi Mozzart sport, levom beku koji 15. oktobra puni 20 godina, ovim pozivom ukazana je velika čast, a ova vest odjeknula je jugom Srbije.

Faton je samo deo kolonije mladih Albanaca sa juga Srbije koji nastupaju za Radnik u Super ligi Srbije, o čemu čitajte OVDE.

Džemaili je u Surdulicu je stigao iz nemačkog bundesligaša Majnca, a trener Radnika Milan Milanović za njega ima samo reči hvale.

Faton je mlad, vredan momak koji ima potencija, a taj potencijal treba da pretvori u kvalitet. Ima odlične sportske atribute i treba mu verovati“, hvali trener surduličkog superligaša Milan Milanović a prenosi Mozzart..

Zadovoljan je i sam Džemailji pozivom:

Drago mi je što ću igrati u dresu reprezentacije Albanije i velika mi je čast da iz Radnika ovako visoko odskočim . Zahvalan sam svim saigračima i ljudima u klubu koji mi daju punu podršku, a posebnu zahvalnost dugujem predsedniku kluba, gospodinu Stanislavu Tončevu, koji je otvoren za svaku saradnju i svima u klubu daje ogromnu podršku u svemu“, kaže Džemailji.

Bujanovačke su ranije pisali o mladom Fatonu, o čemu čitajte OVDE.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *