Zufo pokorio Sopot

Bujanovac, Sopot, 13. novembar 2018. (Foto i izvor FutsalBalkan) – Zufo je hit drugoligaškog karavana! U ponedeljak je na svom terenu pao Sopot – 3:4! – javlja specijalizovani portal FutsalBalkan.

Ekipa iz Bujanovca igra sjajno ove sezone, u ovom gradu se živi za futsal, a Buda, Cake, braća Trojanović, Čavka, Iseni i drugari pružaju spektakularne partije kojima su izbili u prvi plan za plasman u viši rang!

Nova žrtva Zufa bio je Sopot i to u hali na Kosmaju! Sjajan meč, dostojan Prve lige, odigrale su ove dve ekipe, a spretniji, snalažljiviji i srećniji bili su gosti koji su, posle preokreta, odneli sva tri boda na sam jug Srbije.

Posle početnog ispitivanja snaga prvi do gola stižu gosti i to preko maestralnog Miloša Trajkovića u 11. minutu.

Slavlje ipak nije dugo trajalo jer je prvo Milić minut kasnije izjednačio rezultat, a veliku radost domaćim navijačima doneo je Milutinović u finišu prvog poluvremena, pa se na odmor otišlom sa rezultatom 2:1 za ‘Brazilce sa Kosmaja’.

U nastavku igre, Zufo je na sve načine pokušavao da stigne do gola, a u tome su uspeli preko Igora Stefanovića u 30. minutu.

Samo tri minuta kasnije Trajković donosi preokret gostima da bi u 37. minutu Stefanović svojim drugim golom povisio na 2:4.

Virijević je minut kasnije smanjio na 3:4 ali je to bilo sve od ‘Brazilaca sa Kosmaja’ i Zufo je slavio u ovoj, zaista spektakularnoj, utakmici.

Treba napomenuti da je u hali bilo prisutno oko 200 gledalaca, a podršku su imali i gosti jer desetak navijača Zufa prevalilo dugačak put kako bi bodrili svoje ljubimce.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *