BICI komerc ukrašava grad za Novu godinu

Piše: N. Stevanović; foto Bujanovačke

Rasveta i ukrasi će građane koštati 400.000 dinara

Bujanovac, 20. decembar 2018. -Novogodišnju rasvetu u vrednosti od 400.000 dinara, čije postavljanje je u toku, opština Bujanovac je kupila od lokalne firme „Bici komerc“.

Po rečima šefa Službe za javne nabavke Agrona Avdijua, za kupovinu novogodišnje rasvete je sproveden postupak javne nabavke male vrednosti, odnosno narudžbenicom su pozvana tri potencijalna ponuđača, koje je odredila komisija.

Ponudu je, međutim, poslala samo firma „Bici komerc“.

Ukoliko stigne jedna prihvatljiva ponuda koja je uskladu sa procenjenom vrednošću, zakon nalaže da se ta ponuda prihvati“, rekao je Avdiu za Bujanovačke.

Pored nekoliko ranijih pokušaja da saznamo koliko je ukrašavanje grada za novogodišnje praznike do ove godine koštalo građane opštine, s obzirom da je Opština rentirala ukrase i rasvetu, taj podatak nema ni šef kabineta predsednika opštine Rahim Salihi.

On nam je rekao da očekuje da postavljanje novogodišnje rasvete bude završeno do nedelje i da će pored rasvete kupljene od „Bici komerca“ gradski trg biti ukrašen i „određenim stvarima koje su donirane Opštini“.

Među donacijama, kako nezvanično saznajemo, nalazi se i veliki Deda Mraz postavljen na trgu ispred zgade opštine.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *