Šta je Kamberi obećao naprednjacima

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 27. decembar 2018. Opštinska vlast ispuniće zahteve opozicije i na narednoj sednici SO Bujanovac predstaviti izveštaje o dodeli subvencija u poljoprivredi i podsticaja za preduzetnike, koje zahtevaju odbornici koalicije oko SNS.

Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi garantovao je na današnjoj sednici SO Bujanovac da će na prvom narednom zasedanju lokalnog parlamenta biti predstavljeni izveštaji i dati svi odgovori na pitanja opozicije o radu komisije za dodelu subvencija u poljoprivredi i raspodeli podsticajnih sredstava za preduzetnike.

„Garantujem da ćete dobiti sve informacije, i o komisijama, ali i o trošenju sredstava svih korisnika budžeta“, rekao je Kamberi.

Po njegovim rečima, odbornicima će biti dostupni i izveštaji o tri velika projekta – transfer stanici, putu Zarbince – Muhovac i uređenju korita Trnovačke reke, na čemu insistira odbornik Miodrag Milković iz odborničke grupe SNS.

Šef bujanovačkih naprednjaka Nenad Mitrović i na ovoj sednici je zatražio kompletan izveštaj o načinu raspodele podsticaja za preduzetnike, naglasivši da ima informacije da su pojedini preduzetnici zatvarali firme neposredno po dobijanju sredstava iz budžeta opštine.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *