Krv, znoj, suze i radost u Noći vitezova (Video +Foto)

Piše: N. Stevanović; foto Bujanovačke

Bujanovac, 5. januar 2018. – Na velikom međunarodnom MMA turniru, održanom u petak u Bujanovcu, učestvovali su 32 takmičara iz Srbije i inostranstva, a zvezda večeri bio je Milan Nakić, borac i osnovač bujanovačkog MMA kluba „Knez Lazar“.

Ljubitelji borilačkih sportova iz celog regiona gotovo da su ispunili bujanovačku sportsku halu na spektaklu „Noć vitezova“, koji se drugu godinu zaredom održava u Bujanovcu.

Borci iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Leskovca, Vranja, Trgovišta ali i Makedonije i Nemačke, nastupili su u 16 profesionalnih i amaterskih borbi, a tri velike pobede izvojevali su bujanovački takmičari za šta su nagrađeni ovacijama sa tribina.

Borba večeri Milan Nakić

Gepostet von Bujanovačke am Freitag, 4. Januar 2019

U meču večeri, Milan Nakić, osnivač kluba „Knez Lazar“, nakon žestoke borbe savladao je svog protivnika iz Novog Sada tehničkim nokautom, tzv. polugom.

„Od srca vam hvala svima što ste došli da nas podržite. Hvala mojim prijateljima i saborcima iz kluba što su verovali u mene. Svim borcima koji su učestvovali na turniru poručujem da su uvek dobrodošli u Bujanovac“, rekao je Nakić nakon trijumfa.

Noć vitezova MMA Sportska Hala Bujanovac

Gepostet von Bujanovačke am Freitag, 4. Januar 2019

U izuzetno jakoj konkurenciji, među takmičarima koji su aktuelni ili bivši prvaci Evrope i Balkana u različitim disciplinama, veliki uspeh i pobede u svojim mečevima ostvarili su i Luka Dejanović i Vukašin Janjić iz domaćeg kluba.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *