Grejanje u svim školama posle raspusta

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 9. januar 2019. – Za sve škole u bujanovačkoj opštini na vreme je obezbeđen ogrev i sve što je potrebno za nesmetan nastavak školske godine.

Kraj novogodišnjeg i božićnjeg raspusta za osnovce i srednjoškolce, 11 osnovnih i 2 srednje škole u opštini Bujanovac dočekale su potpuno spremne, rečeno je Bujanovačkim u opštinskom Odeljenju za javne službe.

Po rečima načelnika ovog odeljenja Dritona Redžepija, tokom današnjeg dana nije bilo nikakvih pritužbi iz škola ili od roditelja učenika.

„Uradili smo sve što je bilo do nas, na vreme je obezbeđeno grejanje i sve neophodno za normalno funkcionisanje škola“, rekao je Redžepi.

Ipak, u OŠ „Branko Radičević“ u Bujanovcu danas su časovi zbog hladnoće skraćeni na 30 minuta.

Kako je objasnila direktorka Mirjana Nešić, škola je na vreme snabdevena ogrevom, ali je problem uzrokovala pauza u grejanju zbog novogodišnjeg raspusta.

„Pripreme za nastavak školske godine su izvedene po planu, ali je u učionicama ovog prvog dana ipak bilo prehladno. Zbog toga smo odlučili da skratimo časove, a očekujem da se situacija normalizuje već od sutra“, rekla ne Nešić.

Đaci će se u školskim klupama zadržati do 1. februara kada počinje drugi deo zimskog raspusta koji će trajati do 18. februara.




One thought on “Grejanje u svim školama posle raspusta

  1. Goran Perić

    Totalne dezinformacije što se tiče grejanja bar u OŠ „Branko Radičević“. Grejanja skoro da nema. Radijatori mlaki. Deca se smrzavaju. Ledeno je u školi. Škola štedi na grejanju u sred zime. Osoba zadužena za grejanje prva odlazi sa posla i ostavlja hladnu školu iza sebe. Sramota! I nije tačno da se roditelji ne bune, već prete da neće slati decu u školu.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *