Vučić u Bujanovcu i Levosoju

Piše: N. Stevanović; foto arhiva

Bujanovac, 6. februar 2019. -Aleksandar Vučić će u Bujanovcu boraviti u petak, 8. februara, potvrdio je za naš portal šef bujanovačkih naprednjaka Nenad Mitrović.

„Po informacijama kojima raspolažem u ovom trenutku, predsednik Vučić će posetiti Bujanovac u petak i tom prilikom će razgovarati sa građanima, a u planu je i poseta OŠ Vuk Karadžić u Levosoju“, rekao je Mitrović, napominjući da još uvek nema zvaničan protokol i satnicu posete.

Izvesna je, kako je rekao, i Vučićeva sutrašnja poseta Vranju i miting.

Mitrović nije mogao da nam kaže da li će predsednik Srbije razgovarati i sa predstavnicima lokalne vlasti u Bujanovcu, dok zamenik predsednika opštine Stojanča Arsić ističe da o Vučićevoj poseti Bujanovcu ne zna ništa više od onoga što je video u medijima.

Predsednik Vučić posetom jugu Srbije započinje kampanju „Budućnost Srbije“ “kako bi  građanima predstavio postignute rezultate i dalje planove”.

 On će narednih dana posetiti Aleksinac, Vranje, Vladičin Han, Trgovište, Surdulicu, Bujanovac i trasu Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri, najavila je Služba za saradnju s medijima predsednika.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *