Bez susreta Vučića sa predstavnicima opštine

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 7. februar 2019. Predstavnici lokalne samouprave se neće sresti sa Aleksandrom Vučićem koji u petak dolazi u Bujanovac, rečeno je Bujanovačkim u kabinetu predsednika opštine Šaipa Kamberija.

Po rečima Rahima Salihija, šefa kabineta, Opština Bujanovac ni na koji način nije zvanično obaveštena o sutrašnjoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića, potvrdivši tako jučerašnju izjavu zamenika predsednika opštine Stojanče Arsića, koji je rekao da o Vučićevoj poseti Bujanovcu ne zna ništa više od onoga što je video u medijima.

Na pitanje da li smatra neuobičajenim da poseta predsednika države jednoj opštini protekne bez sastanka sa zvaničnicima lokalne samouprave, Salihi kaže da ne može da komentariše nešto što spada u domen protokola predsednika države.

„Ko sam ja da komentarišem odluke predsednika?“, glasio je odgovor narodnog poslanika i šefa Opštinskog odbora SNS Nenad Mitrovića, kome smo postavili isto pitanje.

„Kabinet predsednika republike odlučuje gde će on da ide i šta će da radi. Ono što znam je da predsednik razgovara sa građanima. Verovatno se ni prilikom poseta drugim mestima neće sretati sa predstavnicima lokalnih samouprava“, rekao je Mitrović.

Ideja kampanje je, kako kaže, da se razgovara sa građanima.

Vučić će u narednih nekolikodana posetiti Aleksinac, Vranje, Vladičin Han, Trgovište, Surdulicu, Bujanovac i trasu Koridora10 u Grdeličkoj klisuri, najavila je predsednikovaSlužba za saradnju s medijima.

On će u četvrtak boraviti u Vranju, dok je za petak planirana poseta Bujanovcu i Levosoju.

O satnici posete Bujanovačke će vas informisati u toku dana.




2 thoughts on “Bez susreta Vučića sa predstavnicima opštine

  1. Ivan Tasic

    Bujanovcani treba da oteraju izdajnika iz svog grada! Kako ga nije sramota da se pojavi u gradu kojeg je hteo da pripoji KiM?

    Reply
    1. Slavoljub

      Sigurno da ne treba da poseti predsednika opsite jer oni ne tako davno rekli da ga ne priznaju kao svog predsednika.Oni priznaju vlasti iz Albanije i od tamo primaju plate. To je javano receno.Zasto im Srbija jos uvek isplacuje LD sto ne sacekaju uplatu od Edi Ramu.

      Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *