Vučić: Nisam zadovoljan investicijama u Bujanovcu

Piše: N. Stevanović; foto VranjeNews

Bujanovac, Vranje, 7. februar 2019. „Nisam sasvim zadovoljan investicijama u Bujanovac“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na večerašnjem mitingu u Vranju, poručivši da „veruje da će vrlo brzo biti obezbeđen zajednički život Srba i Albanaca“.

Vučić je najavio da će prilikom sutrašnje posete govoriti o investicijama u Bujanovac, a pored zajedničkog života Srba i Albanaca, govorio je i o opstanku Srba na ovom području.

„Nije nama život ako nam Srbi iz Bujanovca odlaze u Vranje, Niš i Beograd. Hoćemo da ostanu da žive u Bujanovcu, to je njihovo ognjište, to je naša Srbija“, rekao je Vučić.

On je dodao da će država pokušati da pronađe investitore za Bujanovačku i Vranjsku banju.

„Ako u tome uspemo onda ćemo imati različite investicije. To je potpuno drugi nivo razvoja celog okruga“, smatra Vučić.

Predsednik Srbije će u petak u kasnim popodnevnim časovima posetiti Bujanovac i Levosoje u okviru kampanje „Budućnost Srbije“.




One thought on “Vučić: Nisam zadovoljan investicijama u Bujanovcu

  1. Zadrugar

    Nemoj samo da nam dovodis investitore kao sto je tvoj konobar usrecio Duvansku stanicu. Kad si vec dosao obrati paznju ko sta privatizuje po Bujanovcu i zaduzi nekog da prati sta se desava. Nemoj samo tvog konobara jer ce te opet slagati. Valjda imas nekog postenog coveka oko sebe koji ce ti dati tacnu informaciju. Otvori vrata predsednistva i saslusajte nas,necemo vas slagati budite sigurni. I molim vas najdublje ne dovodite Arape a jos manje domace krvopije iz Beograda. Sve smo probali i sve nam je gore. Kad dodjete u Bujanovac lagace vas svi redom jer su profesionalne ulizice. Ako vam to odgovara onda nista,spasiba za druzbu.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *