Opštinski konkurs: Za medije na albanskom 4 miliona dinara, na srpskom milion

Lokalni, ali i ostali mediji moći će u narednih 15 dana da, kao i prošle godine, svojim projektima konkurišu za 5 miliona dinara, koliko je iz budžeta odvojeno za 2019

BUJANOVAC, 27. februar 2019. – Odeljenje za društvene delatnosti opštine Bujanovac u utorak je raspisalo „Javni Poziv za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata radi ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Bujanovac u 2019. godini“.

Lokalni, ali i ostali mediji moći će u narednih 15 dana da, kao i prošle godine, svojim projektima konkurišu za 5 miliona dinara, koliko je iz budžeta odvojeno za 2019.

Za razliku od ranijih godina, medijski kolač je, kolokvijalno rečeno, podeljen na albanski i srpski deo, pa će tako medijima koji izveštavaju na manjinskom albanskom jeziku pripasti 4 miliona dinara (maksimum milion dinara po mediju, tj projektu), a medijima na srpskom milion (maksimum 300.000).

U pozivu objavljenom na internet stranici Opštine Bujanovac, iz budžeta će se sufinansirati projekti iz 11 oblasti, a tekst celog konkursa, koji možete videti OVDE.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *