Cveće na ulicama sade aktivisti Demokratske partije

Simboličan protest:DP u akciji

Bujanovac, 3. mart 2019.(foto FB)- Cveće u udarnim rupama u nekoliko bujanovačkih ulica zasadili su aktivisti opozicione Demokratske partije, nezadovoljni stanjem ulične infrastrukture, objavila je ova stranka na svom FB profilu.

U objavi stoji da ova aktivnost označava miran i simboličan protest protiv nemara lokalne vlasti, koja je izdvojila oko 3 miliona dinara iz opštinskog budžeta za održavanje puteva, “ali izgleda da je odlučila da nastavi zimski san”.

“Naši aktivisti su upozorili da će se takve akcije nastaviti u drugim sredinama u našoj opštini ukoliko lokalne vlasti ne preduzmu mere da se rupe na ulicama saniraju.”, piše u objavi opozicione DP bivšeg predsednika opštine Nagipa Arifija.

 




2 thoughts on “Cveće na ulicama sade aktivisti Demokratske partije

  1. Tasa

    Bravo.Nije bitno u kojoj si stramci.postuj onog ko je na celu dtzave.Neka bude stid presednika sto stavlja pare u dzep i ulaze u okolna mesta u Bujanovcu gde ne zive Srbi.Neka ovo vidi Beograd,i neka vidi koliko drugih nacionalnosti ima a ne zive tu.Zive u inostranstvu.Kad je glasanje za presednika oni dodju da glasaju.Jadni.Nas jug za zivot dug.Nema veze promenicu adresu stanovanja i bicemo na glasanju.Pobeda je nasa.Jedino sto oni stavljaju krisom po 6 listica da bi ovaj presednik dobio.Bila sam tada na birackom mestu.Lepo od vas momci sto ste to uradili.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *