MMA borac Milan Nakić brutalno pretučen u autobusu „Niš ekspresa“

BUJANOVAC, NIŠ, 17. mart 2019. – Milan Nakić, MMA borac iz Bujanovca, u subotu uveče brutalno je pretučen u autobusu Niš ekspresa dok se vraćao iz Novog Sada gde se borio na turniru „Megdan odabranih“.

Nakić za Bujanovačke tvrdi da su ga, dok je spavao u autobusu koji je u tom momentu stajao na autobuskoj stanici u Nišu, napali šofer i kondukter:

Počeli su da me udaraju dok sam spavao u autobusu, izveli su me napolje, gde su nastavili, a priključilo im se još nekoliko ljudi. Svi oni su me divljački šutirali i udarali. Onako pospan nisam znao šta me je snašlo i o čemu se radi, nisam ni stigao da se branim, tvdi Nakić.

Kaže da je posle turnira u petak došao do Beograda, odakle je krenuo kući u Bujanovac Niš ekspresovim autobusom u 20 sati, koji je u Nišu po redu vožnje u 23:10.

Bio sam preumoran i odmah sam zaspao. U Nišu se preseda u drugi autobus, moguće da su me vozači budili da izađem a da sam ih opsovao ili nešto uvredio, ali to nije razlog za divljački napad. Vukli su me kao životinju po stanici a tuklo me je bar sedam, osam njih, priča Milan.

U nekom trenutku stigla je policija koja je Milana odvela u stanicu.

U tuči mi je ispao telefon, ili su mi ga ukrali na stanici. Policajci su bili drski dok u mojoj torbi nisu videli medalju sa turnira u Novom Sadu i sportsku opremu, priča Nakić.

Dali su mu telefon pa je pozvao prijatelja iz Vranja, a ovaj Milanove kolege iz 63. Padobranske brigade u Nišu.

Ubrzo su stigli a ja sam pušten. Da sam nešto skrivio sigurno bi me ostavili u pritvoru, objašnjava Milan.

Dodaje da se nikada u životu nije osećao ovako teško:

Nije to zbog udaraca, navikao sam i da ih zadajem i da ih dobijam. Ali sam povređen i ponižen kao čovek, da mi se ovako nešto desi, iz čista mira.

Izvadio je, dodaje, lekarsko uverenje a njegov advokat već je podneo prijave protiv napadača.

Milana, koji se u MMA sportu borio i za reprezentaciju Srbije, u narednih mesec dana očekuju turniri u Frankfurtu i Instanbulu.

Bujanovačke će pokušati da narednih dana o ovom događaju dobiju informacije i od niške policije.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *