Mini basket festival, najmasovniji događaj u Bujanovcu

Bujanovac, 15. april 2019. (foto Bujanovačke: Festival 2018.) – Deveti Međunarodni mini basket festival “Sačuvajmo decu”, na kojem će učestvovati 17 klubova i preko 50 ekipa iz Srbije i Makedonije, biće održan u nedelju (21. aprila) u bujanovačkoj Sportskoj hali “Mladost”.

Na “najmasovnijem dogadjaju u opštini Bujanovac”, po najavi organizatora festivala Košarkaškog kluba Play 017, učestvovaće preko 600 dečaka i devojčica, biće odigrano oko 100 utakmica na četiri terena u hali Sportskog centra “Mladost” u Bujanovcu. 

Promocija festivala je zakazana za subotu (20. april) od 16 časova, a istog dana će pod sloganom “Sačuvajmo decu” biti odigran i turnir u kategoriji pionirki, na kojem će se takmičiti  devojčice rođene 2006. godine i mlađe.

Festival počinje u nedelju (21. aprila) utakmicama od 9 časova, dok je svečano otvaranje festivala na program od 13 časova.

Podršku održavanju festivala dali su Košarkaški savez Srbije i Mini basket Srbije, a festival su pomogli Opština Bujanovac, OSCE, Sportski centar “Mladost” Bujanovac, Saba Belča, M&V Decor i drugi.

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *