U Bujanovcu bez spajanja praznika

Bujanovac, 25. april 2019. Za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika javne ustanove i službe neće raditi 26. i 29. aprila i 1. i 2. maja, a dežuraće lekari, apotekari i službe JP „Komunalac“, dok se parking neće naplaćivati.

Iz Doma zdravlja navode da će u danima praznika lekari odeljenja opšte prakse i dečijeg odeljenja raditi po ustaljenom režimu rada, u dve smene do 20 časova, dok će odeljenje stomatologije i laboratorija raditi do 14 časova.

Praznični raspored se ne odnosi na službe hitne pomoći i kućne nege, koje će u punom kapacitetu biti dostupne građanima.

Kao i svake godine, radno vreme glavne gradske apoteke neće se menjati tokom praznika i ova ustanova će raditi od 7:30 do 24 časa svakog dana.

Glavna pošta u Bujanovcu neće raditi u danima praznika, kao ni parking servis, pa će parkiranje biti besplatno.

Po rečima tehničkog direktora JP „Komunalac“ Ilira Taipija, dežurne službe ovog preduzeća će tokom neradnih dana, osim 1. maja, intervenisati u slučaju kvarova na vodovodnoj ili kanalizacionoj mreži.

Maksi market će u petak 26. aprila raditi skraćeno do 18 časova, a neće raditi u nedelju 28. aprila i sredu 1. maja.

Opštinska uprava i javna preduzeća neće „spajati“ uskršnje i prvomajske praznike, što je bio čest slučaj prethodnih godina, pa je utorak (30. april) radni dan.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *