Zufo od FSS traži dodatne informacije o zdravstvenom stanju Vranjanaca

Piše: N. Stevanović; Foto Bujanovačke, detalj sa prve utakmice

Bujanovac, 10. maj 2019. Bujanovački KMF Zufo traži od Fudbalskog saveza Srbije (FSS) dodatne informacije o bolesti četvorice igrača KMF Vranje,što je navedeno kao zvanični razlog za odlaganje drugog meča baraža za Prvu futsal ligu, koji je trebalo da se odigra u subotu u Bujanovcu.

Po nezvaničnim informacijama, razlozi Vranjanaca za odlaganje utakmice su posve druge prirode, navodno, igrači su sprečeni da nastupe zbog povreda, ali i svadbi i putovanja na more.

Glasine ne želim da komentarišem. Zahtevao sam od nadležnih u Savezu da nam dostaveimena bolesnih igrača, vreme trajanja bolovanja koje je odredio lekar specijalista, vrstu bolesti i terapiju, odluku medicinske komisije Saveza, ali i ostale podatke propisane propozicijama FSS-a, a koji su neophodni da bi odlaganje utakmice bilo legalno“, kategoričan je predsednik bujanovačkog kluba Ibro Idić.

U odluci komesara za takmičenje Prve futsal lige Srbije Radenka Boškovića navodi se da se utakmica zakazana za subotu (10. maj) od 21 čas odlaže po zahtevu KMF Vranje od 9. maja, „zbog zdravstvene sprečenosti četvorice igrača, za šta je dostavljena potrebna lekarska dokumentacija“.

Utakmica će se odigrati u periodu od 13. do 15. maja, kaže se u odluci, a novi termin još uvek nije poznat.

U prvom meču, odigranom prošle subote u Vranju, domaći su slavili rezultatom 5:2, stekavši prednost u baražu, koji se igra na dve dobijene utakmice.

KMF Zufo kroz doigravanje pokušava da izbori plasman u najviši rang, dok  se Vranjanci bore za ostanak u društvu najboljih futsal ekipa u Srbiji.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *