Bujanovačkim đacima sertifikati Ambasade SAD (FOTO)

Radi se o učenicima iz svih etničkih zajednica u Bujanovcu, što događaju daje posebnu draž

BUJANOVAC, BEOGRAD, 8. jun 2019.Učenici iz Bujanovca, njih 25, u pratnji roditelja bili su gosti Ambasade Sjedinjenih američkih država (SAD), gde su im uručeni sertifikati povodom završetka dvogodišnje škole engleskog jezika.

Ovu školu organizovao je Američki kutak u Bujanovcu, a osnovci i srednjoškolci uživali su u druženju i bogatoj zakusci u Ambasadi.

-Radi se o učenicima iz svih etničkih zajednica u Bujanovcu, što događaju daje posebnu draž, rekla je za Bujanovačke učenica Sanja Janjić, koja nam je poslala i slike.

Ambasada SAD na svom FB nalogu objavila je:

„Puna kuća gostiju ? Četvrta generacija polaznika English Access Microscholarship Program – Headquarters programa kojima su ambasador Skat i Regional English Language Office Belgrade uručili diplome i sa kojima smo proslavili vrhunac dvogodišnjeg programa učenja engleskoj jezika. Od ovog trenutka Srbija može da se pohvali sa 200 alumnija ovog programa koji su svoje raspuste i mnogo subota provodili na intenzivnim programima, putovali po Srbiji, predstavljali svoju zemlju i ovaj sjajan program družeći se sa nama i gostima iz Amerike.“




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *